MBF Bokförlag

Orgelvägen 10  |  893 30 Bjästa  |  Petri +46 73-339 58 57  |  E-post : p.airaksinen@hotmail.com

© 2019 by Elenore Larsson

  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon

Välkommen

Under hösten har jag börjat på Hovslagarutbildningen och byter nu karriär.

 

Jag har nu bestämt mig för att avveckla min travverksamhet och kommer att sälja bort alla hästar. Vid intresse kontakta mig, Petri.

Stallet drivs av proffstränare Petri Airaksinen, som efter många år av arbete hos erkänt duktiga travtränare i olika delar av Europa plockade ut sin proffstränarlicens i slutet på november år 2013!

 

Petri har varit travet trogen sedan barnsben och han har samlat på sig stor erfarenhet och kunskap under sina år anställd som hästskötare, lärling, försteman och unghästtränare hos en rad olika arbetsgivare. Löpkörning har det blivit en hel del utav och största meriten hittills är då Petri stod som slutsegrare i Travrondens Guldklocka år 2010.

Fulla av ideér och med tydliga drömmar och mål öppnar vi nu upp våra stalldörrar och välkomnar hästar i alla åldrar, klasser och raser. Vi ger varje individ en ärlig chans! Vår rörelse är placerad på Solängets travbana i Örnsköldsvik.

På vår hemsidan finner du information om oss som jobbar här i stallet, om våra hästar, samt det mesta som rör vår träning och tävlingsverksamhet. Söker du ytterligare information eller har andra funderingar, tveka inte att kontakta Petri på telefon +46(0)73-339 58 57, eller på mailadressen p.airaksinen@hotmail.com!

  • Black Instagram Icon

Följ oss gärna på Instagram!